Suport » Probleme și soluții » Problema biblioteca media

  • Rezolvat felix_ardeleanu

    (@felix_ardeleanu)


    Buna ziua,
    Am o problema ciudata cu site-ul meu wordpress (www.baby-art.ro).
    In biblioteca media imi afiseaza pozele incarcate pe site, dar nu pot sa incarc alte poze, imi zice ca ajunge la 100% si apoi ca „se lucreaza…” si ramane asa.
    De asemenea, daca doresc sa aleg o imagine reprezentativa pentru o pagina sau un articol, imi arata ca se incarca si ramane asa, nu se afiseaza nimic (nu-mi arata nici macar pozele actuale de pe server), iar daca incerc sa incarc o noua poza imi da eroare: „A apărut o eroare la încărcare. Încearcă mai târziu.”
    Mentionez ca folosesc ca browser Firefox, dar am incercat cu IE8 si functioneaza perfect. Asadar am reinstalat firefox-ul impreuna cu toate plugin-urile dar fara succes, aceeasi problema.
    La acelasi hosting provider am un site de test baby-art.16mb.com care este de fapt o versiune mai veche a site-ului si functioneaza perfect cu Firefox, nu am problemele descrise mai sus.
    Am copiat fisierele core ale wordpress-ului de pe site-ul de test pe cel principal, am reinstalat wordpress-ul, problema persista.

    Cateva printscreen-uri cu problema mea aici:
    biblioteca media
    insereaza legatura

    La „insereaza/modifica legatura” cred ca e aceeasi problema, nu-mi arata articolele de pe site-ul meu cand incerc sa adaug sau sa modific o legatura html.

    S-a mai confruntat cineva cu probleme de genul asta?
    Multumesc.

Vizualizare 3 răspunsuri - 1 la 3 (din 3 în total)
  • felix_ardeleanu

    (@felix_ardeleanu)

    Am uitat sa mentionez ca am dezactivat absolut toate pluginure din WP, tot degeaba.

    Moderator jnhghy

    (@jnhghy)

    Salut,
    Verifica te rog varianta de wordpress sa fie cea mai noua versiune si testeaza inca o data cu toate modulele dezactivate si cu o tema de baza wordpress (twentyeleven sau alt twenty*)

    Astept raspunsul tau.

    felix_ardeleanu

    (@felix_ardeleanu)

    Salutare. Era ultima versiune la momentul respectiv, iar pluginurile erau toate dezactivate. Intre timp am reactualizat tema si acum e totul ok.
    Multumesc pentru raspuns si implicare.
    Toate cele bune!

Vizualizare 3 răspunsuri - 1 la 3 (din 3 în total)
  • Subiectul ‘Problema biblioteca media’ este închis pentru noi răspunsuri.