Suport » Probleme și soluții » Eroare in general-template.php

Vizualizare 3 răspunsuri - 1 la 3 (din 3 în total)
  • Moderator jnhghy

    (@jnhghy)

    Salut,
    ai facut modificari in codul temei?
    poti cumva sa ne arati codul din fisierul header.php al temei tale din jurul textului:

    site-branding

    ( de la sirul de mai sus 10-15 linii in jos ar trebui sa fie suficient )

    <!DOCTYPE html>
    <html <?php language_attributes(); ?>>
    <head>
    <meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <meta name='profitshareid' content='911116cc43707314071defe2d86e1aa5' />
    <meta property="og:image" content="http://example.com/image.jpg"/>
    <title><?php wp_title( '|', true, 'right' ); ?></title>
    <link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11">
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>">
    
    <?php wp_head(); ?>
    </head>
    
    <body <?php body_class(); ?>>
    <div id="page" class="hfeed site">
    	<a class="skip-link screen-reader-text" href="#content"><?php _e( 'Skip to content', 'devion' ); ?></a>
    
    	<header id="masthead" class="site-header" role="banner">
    		<div class="container"><div class="row">
    			<div class="col-sm-6">
    				<div class="site-branding">
    
    	<?php if (get_theme_mod(FT_scope::tool()->optionsName . '_logo', '') != '') { ?>
    				<h1 class="site-title logo"><a class="mylogo" rel="home" href="<?php bloginfo('siteurl');?>/" title="<?php echo esc_attr( get_bloginfo( 'name', 'display' ) ); ?>"><img relWidth="<?php echo intval(get_theme_mod(FT_scope::tool()->optionsName . '_maxWidth', 0)); ?>" relHeight="<?php echo intval(get_theme_mod(FT_scope::tool()->optionsName . '_maxHeight', 0)); ?>" id="ft_logo" src="<?php echo get_theme_mod(FT_scope::tool()->optionsName . '_logo', ''); ?>" alt="" /></a></h1>
    	<?php } else { ?>
    				<h1 class="site-title logo"><a id="blogname" rel="home" href="<?php bloginfo('siteurl');?>/" title="<?php echo esc_attr( get_bloginfo( 'name', 'display' ) ); ?>"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h1>
    	<?php } ?>
    
    					<h2 class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></h2>
    				</div>
    			</div>
    			<div class="col-sm-6">
    				<div class="search-box">
    					<?php get_search_form(); ?>
    				</div>
    			</div>
    		</div></div>
    
    		<nav id="site-navigation" class="main-navigation" role="navigation">
    			<div class="container"><div class="row">
    				<div class="col-md-12">
    					<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'primary','menu_id' => 'sitemenu' ) ); ?>
    				</div>
    			</div></div>
    		</nav><!-- #site-navigation -->
    	</header><!-- #masthead -->
    
    	<div id="content" class="site-content">

    Am rezolvat pana la urma. Daca esti ceva mai atent si citesti cu atentie codul gasesti si greseala.
    Problema era la php bloginfo('siteurl')
    Trebuia schimbat din siteurl in url din cauza ca siteurl nu mai este folosit de foarte mult timp.

    Iti multumesc de ajutor si imi cer scuze de deranj. Data viitoare o sa fiu mai atent

Vizualizare 3 răspunsuri - 1 la 3 (din 3 în total)
  • Subiectul ‘Eroare in general-template.php’ este închis pentru noi răspunsuri.