Acest modul nu a fost testat cu ultimele 3 versiuni importante ale WordPress. S-ar putea să nu mai fie întreținut sau susținut și ar putea avea probleme de compatibilitate când este folosit cu versiuni recente ale WordPress.

Cryptocurrency Prijsvergelijking Widget

Descriere

Eenvoudig cryptocurrency prijzen vergelijken met de widget van https://cryptoprijzen.com/. Implementeer eenvoudig met een shortcode de koop en verkoopprijzen van alle brokers van Nederland. Kies uit tientallen verschillende munten als Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple en EOS. Je hebt de keuze om de top 3 goedkoopste aanbieders te tonen of een tabel met alle aanbieders.

Er kan een shortcode gegenereerd worden die overal op de website geplaatst kan worden. Plaats de shortcode in een kolom in een blogpost of in de sidebar.

DEMO: Cryptocurrency Prijsvergelijking Widget

Aangesloten brokers:
* Bitvavo
* Bitonic
* BTC Direct
* Anycoin Direct
* Bitcoin Meester
* Bitrush
* BitMyMoney
* Litebit
* Coinmerce
* SATOS
* Knaken
* HappyCoins

Instalare

  1. Upload cryptocurrency-prijsvergelijker.php to the /wp-content/plugins/ directory
  2. Activate the plugin through the ‘Plugins’ menu in WordPress

Întrebări frecvente

Installation Instructions
  1. Upload cryptocurrency-prijsvergelijker.php to the /wp-content/plugins/ directory
  2. Activate the plugin through the ‘Plugins’ menu in WordPress

Recenzii

1 septembrie 2018
Prima toevoeging voor mijn crypto website. Wij richten ons meer op nieuwsartikelen en informatie en minder op het kopen van cryptocurrency. Deze widget voegt een meerwaarde toe voor mijn bezoekers zodat direct zien waar een bepaalde cryptomunt het goedkoopst is. Hoop dat Ethereum Classic en Reddcoin binnenkort ook worden toegevoegd!
Citește o recenzie

Contributori și dezvoltatori

„Cryptocurrency Prijsvergelijking Widget” este un software open-source. La acest modul au contribuit următoarele persoane.

Contributori

Istoric modificări

1.0

  • First version